Pâinile de tort cu zară cu parfum de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 266 calorii. Această rețetă servește 20. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de tort, extractul de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort de mămăligă portocalie cu prune și mure parfumate de vanilie și înghețată de zară, Tort de ciocolată dulce-amăruie cu aromă de portocale cu compot de portocale de sânge confiate, și Tort Cu Ulei De Măsline Parfumat Cu Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulverizați trei tigăi de pâine de 8 pe 4 inci (de unică folosință sunt bine) cu spray de gătit cu ulei vegetal, praf cu făină și aranjați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit Cu Ulei Vegetal
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pâine Pan
3
Într-un castron mediu, bateți făina de tort cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. În vasul unui mixer de stand prevăzut cu paleta, bateți untul cu zahărul și coaja de portocală la viteză medie-mare până devine pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Coaja De Portocala
Făină De Tort
Scorțișoară
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Bateti
Bol
4
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine între adaosuri și răzuind partea laterală a bolului. Bateți în smântână și vanilie. La viteză mică, bateți ingredientele uscate în 3 adaosuri, alternând cu Zara și începând și terminând cu ingredientele uscate; pliați ușor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Smântână
Vanilie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Răsturnați aluatul în tigăile pregătite și neteziți blaturile; atingeți ușor o dată pentru a elibera orice aer.
6
Coaceți pâinile timp de aproximativ 45 de minute, rotind foaia de copt la jumătatea drumului, până când un tester de tort introdus în centrul fiecărei pâini iese cu câteva firimituri umede atașate.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
7
Transferați pâinile într-un raft timp de 20 de minute, apoi întoarceți-le pe raft și așezați-le cu partea dreaptă în sus pentru a se răci. Se pudrează cu zahărul cofetarilor, se feliază și se servește.