Pâini De Scorțișoară
Pâinile de scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 251 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei vegetal, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâini De Scorțișoară, Pâini Cu Vârtej De Scorțișoară, și Pâini Cu Stafide De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți primele 5 ingrediente la viteză mare cu un mixer electric 3 minute.
Se toarnă jumătate din aluat uniform în 2 pâine unsă și făinată de 8 - x 3 3/4-inch de unică folosință.
Se amestecă împreună zahărul și scorțișoara; presărați jumătate din amestecul de zahăr uniform peste aluat în tigaie.
Se toarnă aluatul rămas uniform în tigaie și se presară uniform cu amestecul de zahăr rămas. Rotiți ușor cu un cuțit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă. A se păstra la congelator, dacă se dorește.
Se toarnă jumătate din aluat uniform în 5 unse și făinate 5 tigăi de pâine de unică folosință de 3/4-x 3 1/4-x 2 inci.
Se presară uniform cu jumătate de amestec de zahăr.
Se toarnă aluatul rămas în tigăi; se presară cu amestecul de zahăr rămas. Rotiți cu un cuțit.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.