Pâinea Super Zucchini a lui Abby
Pâinea Super Zucchini a lui Abby este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 520 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați făină nealbită, extract de vanillan, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Ca Nici O Altă Pâine De Dovlecei, Pâine De Dovlecei, și Tort De Dovlecei Cu Ciocolată Super Umed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați stafidele în apă caldă timp de 30 de minute.
Se scurge bine într-o strecurătoare sau strecurătoare; pus deoparte.
Curățați dovleceii și tăiați capetele. Nu coaja. Tăiați cu un tocător de dimensiuni medii. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni când ați terminat.
Presărați dovleceii cu 1 linguriță de sare și așezați pe o farfurie.
Se amestecă cu mâinile pentru a distribui uniform sarea.
Așezați o cratiță grea deasupra dovlecelului și lăsați-o să stea 20 de minute pentru a se curăța de lichid.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi de pâine de 8x4 inch și puneți-le deoparte.
Puneți deoparte 2 linguri de făină. Cernem împreună făina rămasă, sifonul, condimentele și restul de 1/4 linguriță de sare.
Bateți ouăle la viteză medie timp de aproximativ 3 minute.
Adăugați zahărul, puțin câte puțin și bateți 5 minute bune. Amestecul trebuie să fie de culoare deschisă și gros. În timp ce bateți, turnați încet uleiul.
Goliți dovleceii într-o strecurătoare și strecurați pentru a elibera sucurile.
Adăugați vanilia la ouăle bătute și apoi adăugați dovlecelul.
Adăugați ingredientele uscate, puțin câte puțin și amestecați doar până când ingredientele uscate sunt amestecate. Nu amestecați prea mult.
Într-un castron mic combinați restul de 2 linguri de făină, nuci și stafide scurse și amestecați împreună pentru a acoperi. Îndoiți în aluat.
Se toarnă în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) aproximativ 1 oră sau până când o scobitoare iese curată.
Scoateți-l într-un raft pentru a se răci timp de 10 minute.
Scoateți din tigăi și răciți complet pe un suport.