Pâinea De Porumb Se Sfărâmă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete din sud, așa că încercați pâinea de porumb. Acest desert are 377 calorii, 10g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de ouă, zară, amestec de făină de porumb în creștere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 42%. Încercați Caisul Se Sfărâmă, Murele Se Sfărâmă, și Caisul Se Sfărâmă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Amestecați împreună amestecul de făină de porumb, făina și zahărul într-un castron mare; bateți în zară, ouă și unt.
Se toarnă aluatul într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Coaceți 30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor, răsturnați pe un suport de sârmă și răciți complet (aproximativ 30 de minute); zdrobiți pâinea de porumb.