Pâinea de carne a pompierilor
Pâinea de carne a pompierilor necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 90 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți amestec de umplutură de pâine de porumb, tulpini și bucăți de ciuperci, salsa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Cel Mai Bun Vreodată Meat Loaf, Ia-mi pe mama ' s Meat Loaf, și Mama ' s cel mai bun Meat Loaf.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, pregătiți umplutura de pâine de porumb conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați ouă, ciuperci și praf de usturoi. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Formați-vă într-o pâine într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 de ore timp de 1-1/4 ore; se scurge. Top cu ardei iute. Se acoperă și se coace 20 de minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 October.
Se presară cu brânză și se acoperă cu salsa.
Coaceți, neacoperit, timp de 5-10 minute sau până când brânza este topită.