Pâinea de carne a pompierilor

Pâinea de carne a pompierilor
Pâinea de carne a pompierilor necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 90 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți amestec de umplutură de pâine de porumb, tulpini și bucăți de ciuperci, salsa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Cel Mai Bun Vreodată Meat Loaf, Ia-mi pe mama ' s Meat Loaf, și Mama ' s cel mai bun Meat Loaf.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, pregătiți umplutura de pâine de porumb conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați ouă, ciuperci și praf de usturoi. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(Keebler)(Keebler)
3
Formați-vă într-o pâine într-un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se coace, neacoperit, la 350 de ore timp de 1-1/4 ore; se scurge. Top cu ardei iute. Se acoperă și se coace 20 de minute mai mult sau până când carnea nu mai este roz și un termometru pentru carne citește 160 October.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Se presară cu brânză și se acoperă cu salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
6
Coaceți, neacoperit, timp de 5-10 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista