Pâinea de carne a Mariei

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea de carne a lui Mary. O porție conține 312 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 3125 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ou, pudră de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâinea de carne a Mariei, Brewed Mary: Bere Bloody Mary, și Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mare, amestecați bine carnea de vită, ceapa, sarea, piperul și praful de usturoi.
Se amestecă în pâine, lapte, ou, 2 linguri muștar și 1/4 cană ketchup.
Apăsați amestecul de carne într-o tigaie de pâine de 9x5 inch. Într-un castron mic, amestecați muștarul rămas, ketchup-ul și zahărul brun; se toarnă deasupra pâinii de carne.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore.