Pâine și fructe de pădure condimentate dulci și crocante

Pâinea și fructele de pădure condimentate dulci și crocante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 448 calorii. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, căpșuni, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Mesclun cu fructe de padure si migdale dulci condimentate, Salată de Caesar cu tăiței de varză vegană și cartofi dulci cu năut condimentat crocant, și Salată de Caesar cu tăiței de varză vegană și cartofi dulci cu năut condimentat crocant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți un grătar la foc mediu.
Într-un castron mic, combinați condimentele de zahăr și plăcintă cu dovleac. Într-un castron mare, combinați fructele de pădure cu jumătate din coaja de lămâie și sucul de lămâie și jumătate din amestecul de zahăr și condimente. Lăsați boabele să stea și macerați timp de 15 minute. Feliați fiecare pâine ciabatta în jumătate pe lungime și apoi feliați fiecare jumătate în jumătate pe părtinire.
Ungeți părțile tăiate ale pâinii cu untul topit, presărați cu amestecul rămas de zahăr și condimente și puneți-l pe grătar. Grătiți până la prăjit și rumenit, 3 până la 4 minute.
Combinați coaja de lămâie rămasă cu toppingul bătut și amestecați.
Scoateți pâinea de pe grătar. Împărțiți pâinea uniform între 4 farfurii. Completați fiecare cu 1/2 cană amestec de fructe de pădure.
Se servește cu o bucată de topping bătut și se ornează cu mentă.