Pâine învolburată cu scorțișoară
Rețeta Pâine învolburată cu scorțișoară se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 32. O porție conține 111 calorii, 3 g de proteine și 2 g de grăsimi. Pentru 13 cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de scorțișoară măcinată, zahăr de cofetarie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 15%. Rețete similare includ pâine cu scorțișoară, pâine cu scorțișoară și pâine cu scorțișoară.
Instrucțiuni
În tava mașinii de pâine, puneți primele opt ingrediente în ordinea sugerată de producător. Selectați setarea pentru aluat (verificați aluatul după 5 minute de amestecare; adăugați 1 până la 2 linguri de apă sau făină dacă este necesar).
Când ciclul este încheiat, întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înfăinată; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare porție într-un 10 inchi. x 8 inchi. dreptunghi.
Combinați zahărul și scorțișoara; se presara peste aluat.
Înfășurați strâns în stil jeleu, începând cu o latură scurtă. Ciupiți cusăturile și capetele pentru a sigila.
Puneți cu cusătura în jos în două unse de 9 inchi. x 5 inchi. tigăi pentru pâine. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Se coace la 350° timp de 25 de minute. Acoperiți cu folie; Coaceți 5-10 minute mai mult sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.
Într-un castron mare, combinați zahărul de cofetarie, vanilia și suficient lapte pentru a obține consistența dorită; se stropesc peste pâinile calde.