Pâine Ușoară De Pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor pâinea de pui. Această rețetă face 6 porții cu 552 calorii, 29G de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, morcov cu zaruri mici, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pâine de carne ușoară, Ușor 1lb fleică, și Pâine De Carne Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu unt; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, usturoiul și 1/2 linguriță de sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat si incep sa se rumeneasca, aproximativ 9 minute.Creșteți focul la mediu, adăugați vinul și lăsați să fiarbă până se evaporă aproape complet, aproximativ 4 minute.
Transferați amestecul de legume într-un castron mare și lăsați-l deoparte să se răcească ușor, aproximativ 5 minute.Când legumele s-au răcit puțin, adăugați carnea în castron, rupându-l cu mâinile.
Adăugați panko, ou, brânză și pătrunjel. Presărați uniform totul cu Worcestershire, cimbru, piper și restul de 2 lingurițe de sare. Folosind mâinile curate, amestecați până se combină uniform (nu strângeți sau suprasolicitați amestecul).
Transferați amestecul în tigaia pregătită, întindeți-l pe margini și neteziți partea superioară.
Coaceți până la fiert și un termometru cu citire instantanee introdus în centru înregistrează 165 km f, aproximativ 1 oră.
Scoateți tigaia într-o grătar și lăsați-o să stea 10 minute înainte de a felia pâinea de carne.