Pâine Ușoară De Porumb Texas
Lumina Texas pâine de porumb ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână porumb, unt, albușuri de ou și alte câteva ingrediente fără sare, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pâine De Porumb Din Texas, Micul Texas Pâine De Porumb, și Texas Peach Cobbler, De La Revista Cooking Light pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați amestecul de făină de porumb și zahărul într-un castron mare; pus deoparte.
Combinați 3 linguri de unt, ceapă și următoarele 6 ingrediente (ceapa prin albușuri) într-un castron mediu; se amestecă bine cu un tel.
Se adaugă în amestecul de făină de porumb, amestecând doar până se umezește.
Se toarnă aluatul într-o tigaie de copt de 13 x 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Ungeți cu 2 linguri de unt.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese numărul 5 cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 69 de dolari pe sticlă.
![Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5]()
Weingut Willi Schaefer Graacher Domprobst Riesling Spatlese Numărul 5