Pâine Umplută Mediteraneană
Pâinea umplută mediteraneană ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 176 calorii. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați aluat de pâine, ardei grași prăjiți, P de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Încercați Roșii Umplute Mediteraneene, Pui Umplut Mediteranean, și Ardei Umpluți Mediteraneeni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați aluatul în frigider 12 ore.
Combinați crema de brânză și pasta de măsline într-un castron mediu, amestecând până se omogenizează. Pune deoparte.
Lucrând cu 1 porție de aluat la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați fiecare porție într-un dreptunghi de 12 x 5 inci pe o suprafață făinoasă.
Întindeți jumătate din amestecul de brânză cremă peste centrul fiecărui dreptunghi, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor. Aranjați bucățile de ardei peste amestecul de brânză și acoperiți cu spanac.
Rulați fiecare dreptunghi strâns, începând cu o margine lungă, apăsând ferm pentru a elimina buzunarele de aer și prindeți cusătura și capetele pentru a sigila.
Așezați pâinile, cu cusătura în jos, pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Periați pâinile cu albuș de ou.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți pâinea la 375 timp de 35 de minute sau până când pâinile se rumenesc pe fund și sună gol când sunt bătute.
Scoateți pâinile din tigaie și răciți pâinea timp de 5 minute pe un suport de sârmă.