Pâine scurtă de lămâie cu rozmarin proaspăt
Această rețetă servește 36. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 110 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahărul turbinado, făina, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ pâine scurtă cu lămâie de rozmarin + un spritzer de citrice de rozmarin, Lemon Rosemary Shortbread, și Fursecuri Cu Lămâie De Rozmarin.
Instrucțiuni
Bateți făina și sarea împreună într-un castron mediu. În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți împreună untul și zahărul la viteză medie până când amestecul este galben deschis și pufos, aproximativ 3 minute.
Adăugați coaja de lămâie și rozmarinul și amestecați timp de 30 de secunde.
Se adaugă oul și vanilia și se amestecă1 minut. Reduceți viteza mixerului la minim și adăugați treptat amestecul de făină.
Se amestecă până când aluatul se unește. Nu amestecați prea mult.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru. Se pudrează cu făină și se împarte în jumătate.
Așezați o foaie de hârtie pergament pe o suprafață de lucru, puneți jumătate din aluat pe pergament și acoperiți-o cu o a doua foaie de pergament.
Rulați aluatul la o grosime de aproximativ 1/8 inch. Repetați cu a doua jumătate a aluatului. Se răcește aluatul aproximativ 30 de minute.
Reglați suportul cuptorului la poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți aluatul din frigider; îndepărtați ambele foi de pergament și puneți aluatul pe o tăietură. Folosind un tăietor rotund de prăjituri de 3 inci, tăiați aluatul, rotind resturile o dată.
Așezați fursecurile pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Presărați un vârf de zahăr Turbinado deasupra fiecărui cookie.
Coaceți fursecurile timp de 10 până la 12 minute, până când sunt ușor aurii în jurul marginilor.
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci complet.