Pâine Rece De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pâinea rece de curcan. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, curcan măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Turcia Tonnato (curcan rece Italian în sos de Caper de ton), Placă Rece Din Turcia De Sud-Vest, și Mini Pâine De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți pâinea în bucăți și învârtiți într-un robot de bucătărie pentru a face firimituri fine. Măsurați 2 căni și puneți-le într-un castron mare.
Strângeți cârnații din carcase în castron.
Adăugați curcan măcinat, ou, lapte, ceapă, salvie, sare, piper alb-negru și cayenne.
Puneți amestecul de pâine de carne într - o tigaie unsă sau antiaderentă de 5 pe 9 inci.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când pâinea de carne este fermă la atingere în centru, aproximativ 1 1/2 ore.
Se servește fierbinte sau se lasă să se răcească, apoi se acoperă și se răcește până la rece, cel puțin 3 ore. Sau depozitați, răcit, până la 2 zile. Rulați un cuțit între carne și marginea tigaiei. Răsturnați pâinea de carne pe un platou.