Pâine rapidă cu dovlecel cu lămâie cu conținut scăzut de grăsimi

Pâine rapidă cu dovlecel cu lămâie cu conținut scăzut de grăsimi
Pâine rapidă cu dovlecel cu lămâie cu conținut scăzut de grăsimi este un mic dejun care servește 12. Vă uitați la silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 167 de calorii, 3 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Pentru 19 cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână nucșoară, coajă de lămâie, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 21%. Acest scor nu este atât de grozav. Rețete similare sunt pâinea cu dovlecel pentru diabet (scăzut în zahăr, cu conținut scăzut de calorii, cu conținut scăzut de grăsimi), pâine cu dovlecel pentru diabet zaharat (cu conținut scăzut de zahăr, cu conținut scăzut de calorii, cu conținut scăzut de grăsimi) și pâine cu dovlecel pentru diabetici (scăzut în zahăr, cu conținut scăzut de calorii, cu conținut scăzut de grăsimi).

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Quickbread. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Revista