Pâine rapidă ananas-cireșe ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 441 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Un amestec de făină, zahăr, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Rapidă Cu Tărâțe De Ananas, Pâine Rapidă Cu Ananas-Pecan, și Pâine Rapidă Cu Dovlecei-Ananas.
Instrucțiuni
1
1 Ungeți o tigaie, 9 x 5 x 3,2 cernem făina, praful de copt, zahărul și sarea într-un castron mare; se amestecă nucile și cireșele.3 bateți bine oul într-un castron de dimensiuni medii; amestecați ananasul și siropul, laptele și uleiul vegetal.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Bomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați dintr-o dată la amestecul de făină; se amestecă până se umezește uniform.5 lingură în tigaie pregătită; răspândiți chiar deasupra.6
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți într-un mod moderat peste (350 de grade F) timp de 1 oră și 15 minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.7 Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute.8 slăbiți în jurul marginilor cu un cuțit; întoarceți-vă pe un suport.9 Se răcește complet.10 înfășurați pâinea în folie de plastic.11 păstrați peste noapte la arome moi.