Pâine prăjită Pumpernickel cu somon afumat și cremă de lămâie-arpagic
Această rețetă pescatariană servește 6 și costă 58 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 49 calorii. Dacă aveți la îndemână somon, Ulei de măsline, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pâine prăjită Pumpernickel cu somon afumat și cremă de hrean, Clatite de porumb cu somon afumat si crema de lamaie-arpagic, și Blini de porumb cu somon afumat și cremă de arpagic.
Instrucțiuni
Amestecați iaurtul, arpagicul, uleiul și coaja într-un castron mic.
Împărțiți somonul între pâinea prăjită pumpernickel; acoperiți fiecare cu aproximativ 11/2 lingurițe amestec de iaurt.
Se presară cu arpagic rămas și se servește.