Pâine prăjită franceză umplută cu brânză cu sos de căpșuni

Toastul francez umplut cu brânză cu sos de căpșuni ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această masă de dimineață are 235 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați sos de căpșuni, coajă de lămâie confiată, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pâine prăjită franceză cu căpșuni și brânză umplute, Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Brânză Cremă De Căpșuni, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Tăiați o fantă orizontală prin crusta de jos a fiecărei felii de pâine pentru a forma un buzunar.
Combinați zahărul pudră și crema de brânză; se amestecă bine.
Întindeți amestecul uniform în buzunarele de pâine.
Așezați 6 felii de pâine în fiecare dintre cele două vase mari, de mică adâncime; pus deoparte.
Combinați laptele, zahărul, extractul de vanilie, albușurile și ouăle într-un castron; bate bine cu un tel de sârmă.
Se toarnă uniform amestecul de lapte peste feliile de pâine. Acoperiți și răciți 1 oră sau până când lichidul este absorbit.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu până când este fierbinte. Aranjați jumătate din feliile de pâine în tigaie și gătiți 3 minute. Întoarceți pâinea și gătiți 3 minute sau până se rumenesc; scoateți din tigaie. Repetați procedura cu feliile de pâine rămase.
Se servește cu sos de căpșuni și se ornează cu coajă de lămâie confiată.