Pâine prăjită franceză peste noapte II
Toastul francez peste noapte II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru masa de dimineață. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.31 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 606 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 1744 de fani. Dacă aveți zahăr brun, unt, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Mulți oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Pâine Prăjită Peste Noapte, Pâine Prăjită Peste Noapte, și Pâine Prăjită Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați siropul de porumb , untul și zahărul brun într-o cratiță mică și fierbeți până când zahărul s-a topit.
Turnați acest amestec peste fundul unei farfurii unse de 9x13 inci.
Așezați feliile de pâine peste amestecul de zahăr-unt în vas. Într-un castron, bateți împreună ouăle, laptele, vanilia și sarea; turnați acest amestec peste pâine. Acoperiți vasul și lăsați-l să stea la frigider peste noapte.
În dimineața următoare, Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Descoperiți tigaia și coaceți timp de 45 de minute.
Serviți în timp ce este fierbinte sau cald sau pâinea prăjită franceză se va întări în tigaie. Poate fi reîncălzit.