Pâine Prăjită Franceză La Cuptor

Slab pâine prăjită franceză la cuptor ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 246 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Un amestec de produs din ouă, lapte de soia de vanilie, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Pâine Prăjită Franceză La Cuptor, Pâine prăjită franceză slabă la cuptor cu Topping de căpșuni, și Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 buc. Pulverizați tigaia de 15x10x1 inci cu spray de gătit.
Într-un castron mare, bateți laptele de soia, produsul din ouă și condimentele de plăcintă cu dovleac cu sârmă până se spumează. Înmuiați fiecare parte a pâinii în amestec de ouă 1 minut; așezați într-un singur strat în tigaie.
Stropiți orice amestec de ouă rămas peste pâine.
Presărați germeni de grâu uniform pe ambele părți ale pâinii.
Coaceți aproximativ 10 minute sau până când fundul se rumeneste; întoarce.
Coaceți cu 6 până la 8 minute mai mult sau până când fundul se rumeneste.
Se servește cu sirop sau fructe.