Pâine prăjită franceză cu șuncă și brânză

Pâinea prăjită cu șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Această rețetă face 6 porții cu 346 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciabatta de o zi, muștar dijon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Sfaturi pentru o pâine prăjită franceză mai sănătoasă + pâine prăjită franceză cu fulgi de ovăz cu afine, Pâine prăjită franceză cu șuncă și brânză, și Pâine Prăjită Franceză Cu Cremă De Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas superficial, amestecați laptele, amestecul Bisquick, vanilia și ouăle cu furculița sau bateți până se omogenizează. În fiecare felie de pâine, tăiați buzunarul de 3 inci prin crusta superioară.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de muștar în fiecare buzunar.
Așezați 1 oz șuncă și 1/4 cană brânză în fiecare buzunar.
Încălziți grătarul sau tigaia la foc mediu (350F); topiți untul pe grătar. Înmuiați pâinea în amestec de ouă, acoperind ambele părți.
Puneți pâinea pe plita fierbinte; gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Tăiați pâinea prăjită franceză pe jumătate în diagonală; se presară cu zahăr pudră.