Pâine prăjită cu șuncă și brânză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 346 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, ciabatta de o zi, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sfaturi pentru o pâine prăjită franceză mai sănătoasă + pâine prăjită franceză cu fulgi de ovăz cu afine, Pâine Prăjită Franceză Sandwich Cu Brânză La Grătar, și Brânză Feta Savuroasă Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un vas superficial, amestecați laptele, amestecul Bisquick, vanilia și ouăle cu furculița sau bateți până se omogenizează. În fiecare felie de pâine, tăiați buzunarul de 3 inci prin crusta superioară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Vanilie
Pâine
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Întindeți aproximativ 1 linguriță de muștar în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați 1 oz șuncă și 1/4 cană brânză în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
șuncă
4
Se încălzește plita sau tigaia la foc mediu (350 buc.F); se topește untul pe plită. Înmuiați pâinea în amestec de ouă, acoperind ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pâine
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Puneți pâinea pe plita fierbinte; gatiti aproximativ 5 minute, intorcand o data, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Tăiați pâinea prăjită franceză pe jumătate în diagonală; se presară cu zahăr pudră.