Pâine Prăjită Franceză Cu Crustă De Migdale

Pâine Prăjită Franceză Cu Crustă De Migdale
Pâine prăjită franceză cu crustă de migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 5 și costă $1.26 pe portie. O porție conține 502 calorii, 16g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Un amestec de zahăr de cofetărie și sirop de arțar, lapte, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Cu Crustă De Migdale, Pâine Prăjită Franceză Cu Crustă De Migdale, și Pâine Prăjită Franceză Umplută Cu Crustă De Migdale.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Înmuiați fiecare felie de pâine în amestec de ouă; așezați pe hârtie cerată. Apăsați migdalele pe vârfurile de felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Gatiti pe o tava fierbinte Unsa timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară cu zahăr de cofetari și se servește cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții5
Scor De Sănătate4
Revista