Pâine prăjită franceză cu crustă de brânză sărată cu usturoi și parmezan

Pâine prăjită franceză cu crustă de brânză cu usturoi și parmezan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, scallions, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Pâine prăjită franceză cu crustă Romano savuroasă cu unt de busuioc de roșii Cherry, Brânză Feta Savuroasă Pâine Prăjită Franceză, și Pui cu crustă de parmezan cu sos de brânză de usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 200 F. Într-un castron mare, amestecați împreună ouă, lapte, usturoi, fulgi de ardei roșu, pătrunjel, 1 uncie de brânză și sare și piper după gust.
Așezați parmezanul rămas pe o farfurie mare.
Încălziți 2 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă sau grătar la foc mediu până se topește. Lucrând câte o felie pe rând, înmuiați pâinea în amestec de ouă, apoi dragați în parmezan ras pentru a acoperi bine pe ambele părți.
Așezați-vă în tigaie. Repetați până când patru felii de pâine sunt în tigaie. Gatiti, rotiți tigaia și răsturnați ocazional, până când se rumenesc adânc pe ambele părți, aproximativ 8 minute în total.
Transferați pe o farfurie mare și păstrați cald la cuptor. Repetați cu untul rămas și al doilea lot de pâine.
Presărați pâine prăjită franceză cu scallions și mai mult pătrunjel tocat și serviți imediat.