Pâine Prăjită Franceză-Cizmar De Piersici

Pâine prăjită franceză-Cizmarul de piersici este un lactate gratuit rețetă cu 10 porții. O porție conține 235 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, zahăr granulat, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Caserola De Pâine Prăjită Franceză Peach Cobbler, Caserolă De Pâine Prăjită Cu Piersici Peste Noapte, și Pâine Prăjită Franceză Apple Cobbler.
Instrucțiuni
Tăiați un X pe fundul piersicilor, tăind cu atenție doar prin piele. Umpleți un cuptor olandez mare cu apă și aduceți la fierbere. Scufundați piersicile timp de 20 de secunde, îndepărtați-le cu o lingură cu fante și scufundați-vă în apă cu gheață. Alunecați pielea de pe piersici folosind un cuțit de tăiat (pielea va fi foarte slăbită).
Tăiați piersicile în jumătate; îndepărtați gropile. Feliați piersici pentru a produce 12 căni.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați piersicile, 3/4 cană de zahăr granulat și făina într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit și lăsați să stea 30 de minute, amestecând ocazional.
Combinați 1/4 cană zahăr granulat, coajă de portocală, suc de portocale, unt, scorțișoară și albușuri de ou într-un castron puțin adânc, amestecând cu un bici. Tăiați crustele din pâine; tăiați fiecare felie în 2 triunghiuri. Înmuiați triunghiurile de pâine în amestecul de suc de portocale; aranjați deasupra amestecului de piersici.
Presărați zahăr turbinado peste pâine.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până devin aurii.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Bully Hill Vineyards Dry Riesling cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Viile Bully Hill Dry Riesling]()
Viile Bully Hill Dry Riesling