Pâine Prăjită Franceză

Pâine Prăjită Franceză
Pâinea prăjită ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 59 de cenți pe porție. O porție conține 259 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. 253 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați miere, unt, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Sfaturi pentru un Toast francez mai sănătos + pâine prăjită de ovăz cu afine, Cinnamon Toast Crunch De Mere Acoperite Cu Mere Umplute Pâine Prăjită Franceză, și Scorțișoară Pâine Prăjită Crunch Incrustate Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un vas de amestecare de dimensiuni medii, amestecați jumătate și jumătate, ouă, miere și sare. Poți face asta cu o seară înainte. Când este gata de gătit, turnați amestecul de cremă într-o tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. înmuiați pâinea în amestec, lăsați să se înmoaie timp de 30 de secunde pe fiecare parte, apoi îndepărtați-o într-un suport de răcire care stă într-o tigaie și lăsați să stea timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
La foc mediu-mic, topiți 1 lingură de unt într-o tigaie antiaderentă de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați 2 felii de pâine simultan în tigaie și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Scoateți din tigaie și puneți-l pe raft în cuptor timp de 5 minute. Repetați cu toate cele 8 felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Serviți imediat cu sirop de arțar, frișcă sau fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
DificultateMediu
Gata În34 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista