Pâine Prăjită Franceză
Pâine prăjită franceză ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 222 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 206 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pâine de supermarket cu crustă moale, unt, acompaniament: sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Prăjită Franceză, Pâine Prăjită Franceză, și Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați felii diagonale de 12 (1 inch grosime) din pâine, rezervând capetele pentru o altă utilizare.
Ungeți cu generozitate 1 parte a fiecărei felii și aranjați feliile, cu părțile unse în sus, în 1 strat într - un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 pe 2 inci, strângându - le ușor pentru a se potrivi, dacă este necesar.
Bateți împreună ouăle, laptele și 1/4 linguriță de sare până se combină bine, apoi turnați uniform peste pâine. Se răcește, acoperit, până când pâinea a absorbit toată crema, cel puțin 1 oră și până la 1 zi, în funcție de pâine.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Aduceți amestecul la temperatura camerei și presărați pâinea cu zahăr.
Coaceți, neacoperit, în mijlocul cuptorului până când pâinea este umflată și blatul este auriu, 20 până la 25 de minute.