Pâine prăjită de vită și Gorgonzola cu cremă de ierburi-usturoi
Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de brânză gorgonzola, sare kosher, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Panini de vită italiană cu usturoi-Gorgonzola Mayo, Gorgonzola-Pâine Prăjită Cu Pere, și Usturoi Prăjit Și Sos De Cremă Gorgonzola.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 47
Așezați filet pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit.
Se presară sare și piper.
Coaceți la 475 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 425 (nu scoateți filetul din cuptor); coaceți încă 20 de minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) la 160 (mediu) sau până la gradul dorit de coacere. Acoperiți filetul cu folie; lăsați să stea 10 minute.
Tăiați filetul peste cereale în felii foarte subțiri.
Întindeți fiecare felie de baghetă cu 1 linguriță cremă de ierburi-usturoi; acoperiți fiecare cu 1 frunză de spanac. Împărțiți carnea de vită uniform între feliile de pâine; presărați fiecare cu 1/2 linguriță de brânză.