Pâine prăjită de ficat de pui cu gem de șalotă
Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 320 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită de ficat de pui cu gem de șalotă, Brânză De Capră Și Pâine Prăjită, și Toasturi de Mousse de ficat de curcan cu șalotă murată.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt. Condimentează ficatul cu sare și piper. Gatiti la foc mare pana se rumeneste, 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Topiți 2 linguri de unt în tigaie.
Adăugați ceapa și cimbru și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, 10 minute.
Adăugați ficatul și gătiți, amestecând, până se încălzește, 2 minute; lasa sa se raceasca. Aruncați cimbru. Într-un robot de bucătărie, curățați ficatul și restul de 6 linguri de unt până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită fină și se condimentează bine cu sare. Apăsați folia de plastic pe suprafață și dați-o la frigider până la răcire.
Ungeți toasturile calde cu ulei, frecați cu usturoi și întindeți mousse-ul de ficat deasupra.
Se ornează cu gemul de șalotă și se servește.