Pâine prăjită de ficat de pui cu gem de șalotă

Pâine prăjită de ficat de pui cu gem de șalotă
Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 320 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită de ficat de pui cu gem de șalotă, Brânză De Capră Și Pâine Prăjită, și Toasturi de Mousse de ficat de curcan cu șalotă murată.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt. Condimentează ficatul cu sare și piper. Gatiti la foc mare pana se rumeneste, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați pe o farfurie.
3
Topiți 2 linguri de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa și cimbru și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5
Adăugați ficatul și gătiți, amestecând, până se încălzește, 2 minute; lasa sa se raceasca. Aruncați cimbru. Într-un robot de bucătărie, curățați ficatul și restul de 6 linguri de unt până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită fină și se condimentează bine cu sare. Apăsați folia de plastic pe suprafață și dați-o la frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Ungeți toasturile calde cu ulei, frecați cu usturoi și întindeți mousse-ul de ficat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FicatFicat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Se ornează cu gemul de șalotă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
GemGem
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista