Pâine prăjită de ficat de pui cu gem de șalotă

Pâine prăjită de ficat de pui cu gem de șalotă
Această rețetă servește 10 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 320 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare și piper, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine prăjită de ficat de pui cu gem de șalotă, Brânză De Capră Și Pâine Prăjită, și Toasturi de Mousse de ficat de curcan cu șalotă murată.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri de unt. Condimentează ficatul cu sare și piper. Gatiti la foc mare pana se rumeneste, 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Transferați pe o farfurie.
3
Topiți 2 linguri de unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa și cimbru și gătiți la foc moderat, amestecând, până când ceapa se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Adăugați ficatul și gătiți, amestecând, până se încălzește, 2 minute; lasa sa se raceasca. Aruncați cimbru. Într-un robot de bucătărie, curățați ficatul și restul de 6 linguri de unt până se omogenizează. Se strecoară printr-o sită fină și se condimentează bine cu sare. Apăsați folia de plastic pe suprafață și dați-o la frigider până la răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Ungeți toasturile calde cu ulei, frecați cu usturoi și întindeți mousse-ul de ficat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FicatFicat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
7
Se ornează cu gemul de șalotă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
GemGem
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista