Pâine prăjită de dovlecei și cartofi dulci
Pâinea prăjită de dovlecei și cartofi dulci necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 100 de calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 49 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de nuci de fistic, ceapă, cartof dulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pâine prăjită de dovlecei și cartofi dulci, Ciorbă de ghindă prăjită și supă de cartofi dulci, și Pâine prăjită de dovleac, măr și Jalapeinclus.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Tăiați dovleceii curățați pe jumătate pe lungime; îndepărtați și aruncați semințele.
Tăiați fiecare jumătate în jumătate pe lungime și tăiați-o în felii de 1/2 inch. Într-un castron mare, puneți dovleceii, cartoful dulce și ceapa.
Stropiți cu ulei; se presară cu garam masala, chimen și sare. Se amestecă până se acoperă uniform. Aranjați pe tigaie de 15x10x1 inci fără grăsime.
Coaceți 15 minute; se amestecă.
Coaceți cu 15 până la 20 de minute mai mult sau până când legumele sunt fragede.
Pulverizați sau ungeți 2 foi mari de prăjituri întunecate sau antiaderente. Desfaceți aluatul pe suprafața de lucru; tăiați în 4 dreptunghiuri. Îndoiți colțurile fiecărui dreptunghi sub pentru a se forma în forme ovale, de aproximativ 9 inci lungime fiecare.
Așezați 2 ovale pe fiecare foaie de cookie.
Coaceți pe rafturile cuptorului poziționate cel mai aproape de centrul cuptorului 7 până la 10 minute sau până se rumenesc, schimbând pozițiile foilor de prăjituri după 5 minute pentru coacere uniformă.
Presărați provolone uniform peste cruste, apoi aranjați dovleceii prăjiți, cartoful dulce și ceapa pe cruste; acoperiți uniform cu brânză mozzarella.
Coaceți 5 până la 7 minute sau până când crusta se rumeneste și brânza se topește.
Se presară cu nuci de fistic și coriandru.