Pâine prăjită cu șuncă și ouă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, ouă fierte tari, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană, Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, și Caserola cu șuncă și fasole verde.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Aruncați împreună ceapa verde, uleiul de măsline și sarea într-o tigaie cu jeleu.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se înmoaie. Se răcește în tigaie 5 minute.
Tăiați ceapa în bucăți lungi de 2 inci.
Răspândiți 2 lingurițe. maioneză pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine prăjită.
Strat fiecare cu un sfert de ceapă verde; 1 ou fiert tare, feliat; și, dacă se dorește, 1 lingură. șuncă de țară. Se acoperă cu cantitatea dorită de parmezan proaspăt ras.