Pâine Prăjită Cu Usturoi-Roșii

Pâine Prăjită Cu Usturoi-Roșii
Toasturile de usturoi-roșii sunt un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 247 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați în diagonală bagheta de pâine, cățelul de usturoi, Roșia de prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pâine Prăjită Cu Roșii-Usturoi, Pâine Prăjită Cu Usturoi-Roșii, și Supă de Cheddar de roșii cu pâine prăjită cu brânză de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Ungeți uleiul de măsline uniform pe părțile tăiate ale pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
3
Așezați pâinea în tigaia pentru grătar și gătiți timp de 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Frecați jumătățile de usturoi și roșiile pe 1 parte a fiecărei felii de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista