Pâine Prăjită Cu Usturoi-Rozmarin
Pâinea prăjită de usturoi-rozmarin este o lactate gratuit rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 149 calorii. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de lămâie, rozmarin, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pâine De Usturoi Prăjită Cu Rozmarin, Pâine Prăjită Cu Usturoi-Rozmarin La Grătar, și Pâine de usturoi prăjită cu rozmarin: ușor și artizanal.
Instrucțiuni
Tăiați capătul ascuțit al usturoiului; puneți usturoiul pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu 1 lingură de apă. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când usturoiul este fraged. Reduceți temperatura cuptorului la 20
Scoateți usturoiul din cuptor și lăsați să se răcească. Strângeți pulpa din căței de usturoi într-un castron mic și amestecați cu o furculiță până la neted. Se amestecă coaja de lămâie, sucul de lămâie și următoarele 3 ingrediente.
Rulați aluatul într-un pătrat de 12 inci pe o suprafață ușor aromată.
Răspândiți amestecul de usturoi peste aluat; roll up, jellyroll moda.
Așezați ruloul de aluat pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament; aduceți capetele formând un inel și prindeți capetele pentru a sigila.
Tăiați fante de 1 inch de-a lungul vârfului aluatului. Opriți cuptorul; puneți inelul de aluat în cuptor.
Lăsați să crească 1 1/2 până la 2 ore sau până când se dublează în vrac.
Scoateți din cuptor; ungeți aluatul cu ou și presărați cu sare kosher. Creșteți temperatura cuptorului la 37
Folosind o sticlă de apă, pulverizați fiecare perete interior al cuptorului de 2 până la 3 ori înainte de a închide ușa cuptorului. (Nu pulverizați aluatul).
Coaceți la 375 timp de 18 până la 20 de minute sau până la auriu.