Pâine prăjită cu sirop de banane cu zahăr brun
Rețeta Pâine prăjită franceză cu sirop de banane cu zahăr brun este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță o opțiune lacto ovo-vegetariană uimitoare pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru 2,01 USD per porție, primești un mic dejun care servește 4. O porție conține 774 de calorii, 22 g de proteine și 20 g de grăsimi. Mergeți la magazin și luați sare, melasă, lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați pâine prăjită cu zahăr brun, pâine prăjită cu zahăr brun și gogoși prăjite cu zahăr cu sirop de arțar cu unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spray de gătit antiaderent
Într-o cratiță mică, combinați untul, condimentele pentru plăcintă de dovleac, melasa, zahărul brun și 1/2 cană de apă. Se aduce la fierbere, se adaugă bananele apoi se reduce focul și se lasă să fiarbă timp de 3 minute.
Se ia siropul de pe foc, se acopera si se tine la cald.
Serviți peste pâine prăjită.
Notă bucătarului: este, de asemenea, un topping excelent pentru înghețată.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați pâinea în 12 felii. Rezervați 2 felii plus capetele pentru budinca de pâine Runda 2 Rețetă.
Puneți restul de 8 felii pe o tavă de copt. Prăjiți la cuptor timp de 3 minute.
Scoateți și reduceți temperatura cuptorului la 250 de grade F.
Într-un castron mare, amestecați laptele, ouăle, făina, vanilia, zahărul brun și sarea.
Pulverizați o tigaie de 12 inchi cu spray de gătit antiaderent și puneți-o la foc mediu. Lucrând în serii de câte 4, înmuiați pâinea în aluat și înmuiați ambele părți.
Scoateți lăsând excesul să picure înapoi în bol și puneți-l în tigaia fierbinte. Gatiti pana se rumenesc pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pâinea prăjită pe o foaie de copt prevăzută cu un grătar și păstrați-l cald într-un cuptor la 250 de grade F. Repetați cu feliile de pâine rămase. Păstrați aluatul rămas și siropul suplimentar pentru budinca de pâine Rețeta runda 2.
Se servește fierbinte cu sirop de banane cu zahăr brun.