Pâine Prăjită Cu Roșii Cu Sardine Și Mentă
Toastul de roșii cu sardine și mentă este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 45 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de mentă, pâine multigrain, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Sardine pe pâine prăjită, Sardine Pe Pâine Prăjită, și Sardine și Nasturel pe pâine prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.fulgi de sardine cu o furculiță într-un bol de amestecare. (Piesele nu ar trebui să fie piure, dar nu ar trebui să fie mai mare decât un ban.)
Adăugați mentă, ulei și sare; aruncați ușor pentru a combina.Dacă folosiți felii întregi de pâine, tăiați crustele și tăiați fiecare în patru triunghiuri.
Așezați triunghiurile sau feliile de baghetă pe o foaie de copt și coaceți până când sunt crocante și se rumenesc, 12 până la 14 minute. De îndată ce le scoateți din cuptor, frecați fiecare felie cu partea tăiată a roșiei. Pe măsură ce progresați, Roșia se va descompune până când rămâne doar pielea; aruncați orice roșie rămasă.Completați fiecare pâine prăjită cu aproximativ 1 1/2 lingurițe din amestecul de sardină. Acoperiți amestecul de sardină cu câteva felii de ceapă și serviți imediat.