Pâine Prăjită Cu Roșii Cu Sardine Și Mentă

Pâine Prăjită Cu Roșii Cu Sardine Și Mentă
Toastul de roșii cu sardine și mentă este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 45 calorii. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 49 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de mentă, pâine multigrain, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Sardine pe pâine prăjită, Sardine Pe Pâine Prăjită, și Sardine și Nasturel pe pâine prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.fulgi de sardine cu o furculiță într-un bol de amestecare. (Piesele nu ar trebui să fie piure, dar nu ar trebui să fie mai mare decât un ban.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați mentă, ulei și sare; aruncați ușor pentru a combina.Dacă folosiți felii întregi de pâine, tăiați crustele și tăiați fiecare în patru triunghiuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați triunghiurile sau feliile de baghetă pe o foaie de copt și coaceți până când sunt crocante și se rumenesc, 12 până la 14 minute. De îndată ce le scoateți din cuptor, frecați fiecare felie cu partea tăiată a roșiei. Pe măsură ce progresați, Roșia se va descompune până când rămâne doar pielea; aruncați orice roșie rămasă.Completați fiecare pâine prăjită cu aproximativ 1 1/2 lingurițe din amestecul de sardină. Acoperiți amestecul de sardină cu câteva felii de ceapă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
SardineSardine
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista