Pâine prăjită cu midii: Crostini di Cozze
Toasturi midii: Crostini di Cozze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 385 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare și piper, piper chile, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Insalata di cozze (salată de midii), Supă de scoici și midii: Brodetto di Cozze e Vongole, și Pâine Prăjită Napolitană (Crostini Napoletani).
Instrucțiuni
Așezați midiile într-o tigaie suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat, adăugați 1/4 cană de apă, acoperiți și gătiți la foc mare până când midiile sunt deschise la abur. Se strecoară lichidul de gătit prin mai multe grosimi de pânză de brânză și se lasă deoparte. Odată ce midiile sunt suficient de reci pentru a se manipula, scoateți din cochilii și dați deoparte.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline la foc mediu și adăugați usturoiul, ardeiul chile, pătrunjelul și frunza de dafin și gătiți la foc mediu 5 minute.
Adăugați midiile aburite și lichidul de gătit strecurat și condimentați cu sare și piper, după gust. Aduceți la fierbere și adăugați vinul alb. Gatiti timp de 2 sau 3 minute, suficient de lung pentru a amesteca arome, dar nu suficient de lung pentru a supra-găti midii.
Într-o tigaie separată, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mare și prăjiți fiecare felie de pâine, pe rând, pe ambele părți până se rumenesc.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se condimentează cu sare și piper.
Se presară cu câteva picături de oțet.
Scoateți midii din tigaie cu o lingură pliată și acoperiți fiecare felie de pâine cu midii.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Laguna Winery râul rus Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.