Pâine prăjită cu căpșuni și smântână
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Pâinea prăjită cu căpșuni și smântână ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 596 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Strawberry ' n ' Cream toast Sticks, Căpșuni și smântână umplute pâine prăjită franceză, și Căpșuni și smântână umplute pâine prăjită franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F și încălziți un platou de servire rezistent la cuptor în cuptor.
Într-o cratiță medie, combinați 2 căni de fructe de pădure cu apa și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mediu pana cand boabele sunt inmuiate si dati deoparte pana cand sunt gata de servit. Păstrați cald.
Într-un castron puțin adânc, suficient de mare pentru a înmuia câteva felii de pâine, amestecați împreună ouăle și 1 cană cremă.
Într-o tavă mare antiaderentă sau tigaie la foc mediu, topiți un pat mare de unt. Asigurați-vă că acoperiți suprafața de gătit cu untul topit. Lucrând în loturi, înmuiați oricât de multe felii de brioșă care pot fi gătite pe tavă la un moment dat, în amestecul de ouă/cremă. Întoarceți pâinea și asigurați-vă că nu lăsați pâinea să se înmoaie prea mult.
Transferați pâinea în grătarul preîncălzit și cu unt și gătiți până se rumenesc și ușor crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Așezați pâinea prăjită gătită pe platoul cald de servire din cuptor și acoperiți ușor cu folie. Acestea se vor menține calde la cuptor în timp ce feliile rămase sunt pregătite.
Bateți restul de 1 cană de smântână, într-un bol mediu, cu un mixer de mână, până se formează vârfuri moi.
Serviți toastul francez acoperit cu căpșunile calde, rămânând căpșuni proaspete feliate și frișcă.