Pâine prăjită cu căpșuni și smântână

Pâine prăjită cu căpșuni și smântână
Nevoie de un masă vegetariană de dimineață? Pâinea prăjită cu căpșuni și smântână ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 596 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Strawberry ' n ' Cream toast Sticks, Căpșuni și smântână umplute pâine prăjită franceză, și Căpșuni și smântână umplute pâine prăjită franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F și încălziți un platou de servire rezistent la cuptor în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Într-o cratiță medie, combinați 2 căni de fructe de pădure cu apa și aduceți la foc mic. Gatiti la foc mediu pana cand boabele sunt inmuiate si dati deoparte pana cand sunt gata de servit. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Într-un castron puțin adânc, suficient de mare pentru a înmuia câteva felii de pâine, amestecați împreună ouăle și 1 cană cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Într-o tavă mare antiaderentă sau tigaie la foc mediu, topiți un pat mare de unt. Asigurați-vă că acoperiți suprafața de gătit cu untul topit. Lucrând în loturi, înmuiați oricât de multe felii de brioșă care pot fi gătite pe tavă la un moment dat, în amestecul de ouă/cremă. Întoarceți pâinea și asigurați-vă că nu lăsați pâinea să se înmoaie prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrioșăBrioșă
UntUnt
PâinePâine
CremăCremă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați pâinea în grătarul preîncălzit și cu unt și gătiți până se rumenesc și ușor crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați pâinea prăjită gătită pe platoul cald de servire din cuptor și acoperiți ușor cu folie. Acestea se vor menține calde la cuptor în timp ce feliile rămase sunt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
8
Bateți restul de 1 cană de smântână, într-un bol mediu, cu un mixer de mână, până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
9
Serviți toastul francez acoperit cu căpșunile calde, rămânând căpșuni proaspete feliate și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CăpșuniCăpșuni
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista