Pâine Prăjită Cu Avocado

Pâine Prăjită Cu Avocado
Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 361 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Un amestec de fulgi de piper, suc de lămâie, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Pâine prăjită cu legume de primăvară și piure de mazăre, Toasturi De Avocado, și Avocado BLT toasturi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați avocado în jumătate, îndepărtați groapa și scoateți carnea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați sucul de lămâie și sarea de mare, după gust. Mash ingredientele împreună cu o furculiță, păstrând textura ușor groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
4
Întindeți jumătate de piure pe fiecare bucată de pâine prăjită și garnisiți cu niște fulgi de ardei roșu și o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
5
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții2
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista