Pâine Prăjită Croissant Franceză Cu Sirop De Portocale

Pâine prăjită Croissant franceză cu sirop de portocale ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 479 calorii, 11g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cornuri, zahăr, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni au plăcut cu adevărat această masă de dimineață. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Croissant Pâine Prăjită Franceză Cu Sirop De Căpșuni Proaspete, Croissant La Cuptor Scorțișoară Pâine Prăjită Franceză, și Croissant De Ciocolată La Cuptor Pâine Prăjită Franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle, 1/4 cană de zahăr, laptele, coaja de portocală, sucul de portocale și vanilia într-un bol mare.
Puneți croissantele într-un vas de copt pătrat de 8 inci, strecurându-le pentru a se potrivi într-un singur strat.
Turnați amestecul de ouă peste cornuri, apoi puneți o farfurie deasupra și apăsați în jos pentru a le menține scufundate.
Lăsați să se înmoaie la frigider, cel puțin 30 de minute și până la 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți farfuria din cornuri, acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu și coaceți până se fixează, aproximativ 40 de minute.
Scoateți din cuptor și porniți broilerul. Descoperiți vasul de copt, presărați cu restul de 1 lingură de zahăr și fierbeți până când zahărul clocotește în pete, aproximativ 2 minute.
Între timp, amestecați marmelada cu 1/4 cană de apă într-un castron mic pentru microunde; Cuptor cu microunde până la cald, 1 până la 2 minute.
Serviți pe partea laterală.
Fotografie de Andrew Purcell