Pâine plată la grătar cu Pesto de sparanghel și Fontina
Pâinea plată la grătar cu Pesto de sparanghel și Fontina necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 785 calorii. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de pizza, sare și piper, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Pâine plată la grătar cu Pesto de sparanghel și Fontina, Pâine plată cu sparanghel, Fontina și ceapă murată, și Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare
Combinați sparanghelul, busuiocul, usturoiul și nucile de pin într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a toca grosier. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și procesați până la emulsionare. Condimentează cu sare și piper și transferă pesto-ul într-un castron. Se amestecă Pecorino Romano.
Așezați coaja de pizza pe grătar. Grătiți până când este ușor crocant, aproximativ 1 minut.
Scoateți cojile și întindeți fiecare cu pesto. Acoperiți cu fontina, reveniți la grătar, închideți capacul și continuați să gătiți până când brânza s-a topit, 2 până la 3 minute.
Se scoate de pe grătar și se presară cu restul de brânză Romano și busuioc proaspăt tocat. Feliați fiecare pâine plată în bucăți de mușcătură.