Pâine plată la grătar cu Pesto de sparanghel și Fontina
Pâinea plată la grătar cu Pesto de sparanghel și Fontina necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 785 calorii. Pentru $3.51 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coaja de pizza, sare și piper, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 72%. Încercați Pâine plată la grătar cu Pesto de sparanghel și Fontina, Pâine plată cu sparanghel, Fontina și ceapă murată, și Pizza cu pâine franceză la grătar cu Pesto de ciuperci și brânză Fontina pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la mare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați sparanghelul, busuiocul, usturoiul și nucile de pin într-un robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a toca grosier. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul și procesați până la emulsionare. Condimentează cu sare și piper și transferă pesto-ul într-un castron. Se amestecă Pecorino Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pecorino Romano
Sare și Piper
Sparanghel
Nuci De Pin
Usturoi
Busuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Bol
3
Așezați coaja de pizza pe grătar. Grătiți până când este ușor crocant, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza Pregătită
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Scoateți cojile și întindeți fiecare cu pesto. Acoperiți cu fontina, reveniți la grătar, închideți capacul și continuați să gătiți până când brânza s-a topit, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Fontina
Brânză
Coji De Paste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Se scoate de pe grătar și se presară cu restul de brânză Romano și busuioc proaspăt tocat. Feliați fiecare pâine plată în bucăți de mușcătură.