Pâine plată la grătar cu Chorizo și ardei
Pâine plată la grătar cu Chorizo și ardei necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 356 calorii, 15g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Mergeți la magazin și ridicați salsa, chorizo uscat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pâine plată la grătar cu Chorizo și ardei, Ardei Poblano Umpluți Cu Chorizo La Grătar, și Chorizo Flatbread Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu.
Perie 1 Lingura. ulei pe foaie mare de hârtie pergament. Împărțiți aluatul în jumătate; așezați 1 bucată pe pergamentul pregătit.
Rola la dreptunghi de 14x8 inch sau rotund de 12 inch. Repetați cu uleiul rămas, aluatul și a doua foaie de pergament.
Transferați aluatul, pergamentul în sus, la grătar; îndepărtați pergamentul.
Grătar 2 până la 4 min. sau până când fundul crustelor este ușor carbonizat.
Așezați, laturile la grătar în sus, pe suprafața de lucru.
Se acoperă cu salsa, chorizo, ardei și brânză. Grătar 4 până la 5 min. sau până când brânza este topită.