Pâine plată la grătar cu ceapă caramelizată, cârnați și brânză Manchego

Dacă $1.27 pe portie se încadrează în bugetul dvs., pâinea plată la grătar cu ceapă caramelizată, cârnați și brânză Manchego ar putea fi un super fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 234 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 120 de gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, brânză Manchego grosieră, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine Plată Cu Brânză De Capră, Ceapă Caramelizată Și Busuioc, Sandvișuri Merguez la grătar cu ceapă caramelizată, Manchego și maioneză Harissa, și Brânză la grătar cu ceapă caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mare și greacăldură medie-mare.
Se adauga ceapa si saut pana la maro auriu moale si profund, amestecandde multe ori, aproximativ 10 minute. Se amestecă vinul,oțetul și zahărul. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când aproape tot lichidul este absorbit, agitând adesea, 3 până la 4 minute. Condimentează după gust cusare și piper.
Transferați în castron mic. Mișto.
Încălziți tigaia medie la foc mediu.
Adăugați cârnați; saut până când este gătit și rumenit, despărțindu-se cu spatele furculiței,5 până la 6 minute.
Transferați în castron mic. Cool.DO înainte: se pot face ceapă și cârnați1 zi înainte. Se acoperă separat; rece. Aduceți temperatura camerei înainte de utilizare.
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).Făinați ușor 2 foi de copt fără margini. Împărțimaluat de pizza achiziționat în jumătate (dacă se utilizează).Lucrul cu 1 aluat rotund sau aluat jumătatela un moment dat, se rulează pe suprafață ușor făinatăla oval de 12x8 inci.
Transferați pe foi de copt.Pulverizați partea superioară a pâinilor plate cu spray antiaderent.
Inversați pâinea plată, pulverizată cu partea în jos, pe grătar. Gatiti pana apar semnele de gratariar laturile pâinii sunt uscate, 3 până la 5 minute.Reveniți la aceleași foi de copt, la grătar lateral. Pulverizați partea nefiertă cu nonstickspray. Întoarceți pâinea plată pe foi de copt,cu partea la grătar în sus.
Presărați 3/4 cană de brânză peste fiecare pâine plată.
Se presara ceapa, apoicârnați, peste plat, împărțind în mod egal.
Presărați restul de 1/2 cană de brânză, împărțind în mod egal. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Transferați pâinile plate, cu partea superioară în sus, lagrill. Acoperiți și gătiți până când crustele sunt crocanteși brânza se topește, 3 până la 5 minute.
Transferați lasuprafața de lucru.
Tăiați în dreptunghiuri și serviți.
* O brânză spaniolă făcută din lapte de oaie;vândut la unele supermarketuri și la magazinele specialtyfoods.