Pâine Plată La Grătar

Pâinea plată la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de pâine. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 314 calorii. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de ulei de măsline, piper, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Salată de Caponata la grătar cu pâine plată la grătar, Pâine Plată Cu Rozmarin La Grătar, și Pâine Plată Cu Brânză Și Roșii La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 2 cesti de apa calda (105°-115°) în thebowl de un mixer echipat cu o paletă.
Lăsați să stea până se dizolvă drojdia, aproximativ 10 minute.
Se amestecă în 1 lingură de ulei.
Adăugați 5 căni de făină și 1 lingură de sare; bate până laforme de aluat, aproximativ 1 minut.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru făinată și frământați până se omogenizează, adăugând mai multă făină cu linguri, după cum este necesar pentru un aluat moale, dar încă ușor lipicios, aproximativ 5 minute.
Așezați aluatul într-un castron mare, ușor uns;întoarceți-vă la strat. Acoperiți vasul cu o bucătărieprosop și lăsați aluatul să crească într-un loc caldpână la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Întoarceți aluatul pe o lucrare făinoasăsuprafață. Împărțiți în 8 bucăți egale.
Bile Rollinto; spațiu 2 " în afară. Acoperiți cu un prosop de bucătărie; lăsați să se odihnească 15 minute.
Pregătiți un grătar la foc mediu-mare.Periați ușor 4 foi de copt cu ulei.Lucrul cu 1 minge de aluat la un moment dat, rollout în 9" rotund.
Așezați 2 runde de aluat pefiecare foaie pregătită.
Periați ușor cu ulei; condimentați cu amestec de condimente, sare și piper.
Periați grătarul cu ulei. Lucrând în patch-uri, așezați pâinea plată cu condimente în jos pe raft.
Se unge cu ulei, se condimentează cu sare și piper și se pune la grătar până se carbonizează ușor în pete și se fierbe, 1-1 1/2 minutepe parte.
Transferați pe o suprafață de lucru.