Pâine Plată Italiană

Pâine Plată Italiană
Rețeta italiană Flatbread ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 27 minute. Această rețetă face 12 porții cu 43 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, condimente, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Piadina (Sandvișuri Italiene Cu Pâine Plată), Pâine plată italiană (Piadina) cu Fontinan și Prosciutto, și Pizza Cu Pâine Plată La Grătar Cu Cârnați Italieni Picanți Ușor.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 450 buc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă Bisquick și apă fierbinte până se formează aluat rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
ApăApă
3
Lăsați să stea 10 minute. Întoarceți aluatul pe suprafața Generos prăfuită cu Bisquick; rulați ușor în Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 60 de ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
AluatAluat
RolaRola
4
Pat aluat în pătrat de 11 inch pe foaie cookie ungrased.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Întindeți untul peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
AluatAluat
6
Se amestecă ingredientele rămase; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Felsina Berardenga Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată fructe de pădure proaspete, cu note de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Spectator De Vin
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista