Pâine Plată Italiană
Rețeta italiană Flatbread ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 27 minute. Această rețetă face 12 porții cu 43 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, condimente, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Piadina (Sandvișuri Italiene Cu Pâine Plată), Pâine plată italiană (Piadina) cu Fontinan și Prosciutto, și Pizza Cu Pâine Plată La Grătar Cu Cârnați Italieni Picanți Ușor.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 buc.
Se amestecă Bisquick și apă fierbinte până se formează aluat rigid.
Lăsați să stea 10 minute. Întoarceți aluatul pe suprafața Generos prăfuită cu Bisquick; rulați ușor în Bisquick pentru a acoperi. Formați în bilă; frământați de 60 de ori.
Pat aluat în pătrat de 11 inch pe foaie cookie ungrased.
Întindeți untul peste aluat.
Se amestecă ingredientele rămase; se presară peste aluat.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis.