Pâine plată cu sparanghel, Fontina și ceapă murată
Dacă 44 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Flatbread cu sparanghel, Fontina și ceapă murată ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, oțet de vin, cap de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine plată la grătar cu Pesto de sparanghel și Fontina, Tacos de sparanghel carbonizat cu adobo cremos și ceapă roșie murată, și Pâine plată italiană (Piadina) cu Fontinan și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înveliți usturoiul cu spray de gătit. Înfășurați capul de usturoi în folie.
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se înmoaie; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Combinați pulpa de usturoi și uleiul de măsline într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Preîncălziți cuptorul la 50
Așezați o piatră de pizza pe raftul inferior al cuptorului. Preîncălziți piatra de pizza 30 de minute.
Combinați ceapa, oțetul și 2 lingurițe de sare într-un castron; lasa sa stea 20 de minute.
Îndepărtați 1 cană de amestec de ceapă cu o lingură cu fante; pus deoparte. Rezervați amestecul de ceapă rămas pentru o altă utilizare.
Gatiti sparanghelul in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece; scurgere. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Împărțiți aluatul în jumătate. Lucrând cu 1 jumătate la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați aluatul într-un cerc de 11 inci pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o foaie de copt (sau o tigaie cu jeleu) presărată cu 1 lingură de făină de porumb.
Întindeți jumătate din amestecul de usturoi peste aluat. Se acoperă cu 1/2 cană amestec de ceapă și 3/4 cană sparanghel, lăsând o margine de 1 inch.
Se presară cu 6 linguri de brânză. Glisați aluatul acoperit pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Coaceți la 500 timp de 8 minute sau până când brânza se topește și crusta se rumeneste.
Scoateți din piatra de pizza folosind coaja de pizza.
Așezați pizza pe o tăietură; se presară cu 1/8 linguriță sare.
Tăiați în 6 pene. Repetați procedura cu aluatul rămas, 1 lingură făină de porumb, amestec de usturoi, 1/2 cană amestec de ceapă, 3/4 cană sparanghel, 6 linguri brânză și 1/8 linguriță sare.