Pâine plată cu sparanghel, Fontina și ceapă murată
Dacă 44 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Flatbread cu sparanghel, Fontina și ceapă murată ar putea fi un super vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, oțet de vin, cap de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pâine plată la grătar cu Pesto de sparanghel și Fontina, Tacos de sparanghel carbonizat cu adobo cremos și ceapă roșie murată, și Pâine plată italiană (Piadina) cu Fontinan și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Îndepărtați pielea albă de hârtie de pe capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele). Înveliți usturoiul cu spray de gătit. Înfășurați capul de usturoi în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se înmoaie; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați pulpa de usturoi și uleiul de măsline într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Preîncălziți cuptorul la 50
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați o piatră de pizza pe raftul inferior al cuptorului. Preîncălziți piatra de pizza 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Combinați ceapa, oțetul și 2 lingurițe de sare într-un castron; lasa sa stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Îndepărtați 1 cană de amestec de ceapă cu o lingură cu fante; pus deoparte. Rezervați amestecul de ceapă rămas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
9
Gatiti sparanghelul in apa clocotita 2 minute sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece; scurgere. Se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
11
Împărțiți aluatul în jumătate. Lucrând cu 1 jumătate la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca), rulați aluatul într-un cerc de 11 inci pe o suprafață ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Așezați aluatul pe o foaie de copt (sau o tigaie cu jeleu) presărată cu 1 lingură de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
13
Întindeți jumătate din amestecul de usturoi peste aluat. Se acoperă cu 1/2 cană amestec de ceapă și 3/4 cană sparanghel, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Se presară cu 6 linguri de brânză. Glisați aluatul acoperit pe piatra de pizza preîncălzită, folosind o spatulă ca ghid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Coaceți la 500 timp de 8 minute sau până când brânza se topește și crusta se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
16
Scoateți din piatra de pizza folosind coaja de pizza.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
17
Așezați pizza pe o tăietură; se presară cu 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
18
Tăiați în 6 pene. Repetați procedura cu aluatul rămas, 1 lingură făină de porumb, amestec de usturoi, 1/2 cană amestec de ceapă, 3/4 cană sparanghel, 6 linguri brânză și 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă