Pâine plată cu sfeclă, slănină și brânză de capră Erbată
Sfeclă, slănină și brânză de capră Herbed Flatbread ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție conține 3307 calorii, 110g de proteine, și 136g de grăsime. Pentru $ 9.69 pe portie, această rețetă acoperă 65% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ulei de măsline, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Burgeri veggie din sfeclă cu condimente marocane cu brânză de capră Herbată, Brânză de capră cu cartofi și slănină la grătar, și Pere prăjite cu brânză de capră Herbată și slănină.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Înfășurați sfecla în folie de aluminiu și prăjiți-o la cuptor până când sfecla este fragedă și un cuțit de decojit introdus în centru este întâmpinat fără rezistență, 45 de minute până la 1 oră. Odată gătite, puneți deoparte până când sunt suficient de reci pentru a le manipula. Apoi, folosind un prosop de hârtie, frecați pielea de pe sfeclă și apoi tăiați-o în luni sau zaruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De Kale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se amestecă brânza de capră cu rozmarinul și cimbrul până se combină și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adunați restul ingredientelor și pregătiți-le înainte de a vă grăta pâinea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Preîncălziți o tigaie de grătar din fontă sau un grătar la foc mediu-mare. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și întindeți și apăsați cu mâinile pentru a forma o formă subțire, dreptunghiulară. Dacă aveți nevoie, ridicați aluatul și lăsați greutatea naturală a aluatului să se întindă. Nu trebuie să fie perfect, de fapt este mai bine atunci când nu este. După ce aveți aluatul în forma care vă place, periați o parte a aluatului cu ulei de măsline și așezați acea parte în jos pe grătarul preîncălzit. Gatiti aluatul pana cand este carbonizat si are o textura crocanta, aproximativ 5 minute, periati cealalta parte cu putin ulei si apoi intoarceti aluatul si bateti a doua parte. Odată ce pâinea este carbonizată și gătită, scoateți-o de pe grătar și asamblați pâinea plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
Fripturi De Carne Din New York
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Întindeți brânza de capră cu ierburi pe pâinea plată. Aruncați rucola cu puțin suc de lămâie, ulei de măsline, sare și piper și apoi așezați-o pe pâinea plată. Se acoperă cu sfeclă feliată și slănină crocantă și o altă picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză De Capră
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine Plată
Fripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La Rotisor
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Sifonada De Frunze De Kale
7
Tăiați pâinea plată și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Plată
8
Într-o ceașcă de măsurare lichidă, combinați apa caldă, drojdia și zahărul. Lăsați drojdia să se dizolve și să înflorească, aproximativ 5 minute. Odată înflorit, adăugați uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
9
Între timp, în vasul unui mixer de suport echipat cu atașamentul cu palete, combinați făina și sarea. Curgeți în amestecul de apă / drojdie și pe măsură ce aluatul începe să se unească, treceți la un atașament cu cârlig de aluat. Lăsați aluatul să frământe, adăugând puțin mai multă făină, dacă este necesar, astfel încât aluatul să se elibereze din părțile laterale ale bolului, 1 până la 3 minute. Ar trebui să puteți atinge aluatul și să nu aveți aluatul lipit de degete. După ce aluatul s-a frământat și s-a îndepărtat de părțile laterale ale bolului, scoateți aluatul din bol pe o suprafață de lucru înmuiată și, cu mâinile făinoase, continuați să-l frământați cu mâna timp de 1 până la 2 minute. Apoi formați aluatul într-o bilă rotundă și așezați-l într-un bol mare pulverizat cu spray antiaderent. Acoperiți vasul cu folie de plastic sau un prosop curat și lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă a bucătăriei dvs. până când își dublează dimensiunea, 1 1/2 până la 2 ore. După ce aluatul a crescut, este gata să fie gătit oricum doriți!
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
șuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Un Praf Mare De Sare Fină
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Vinegretă De Verjuic
10
Zahărul este folosit pentru a hrăni drojdia care va ajuta aluatul să crească. Făina de pâine vă va oferi o textură mai masticabilă, deoarece făina are mai mult gluten. Nu trebuie să folosiți un termometru pentru a obține temperatura apei, ar trebui să se simtă cald la atingere.