Această rețetă face 1 porții cu 3881 calorii, 143g de proteine, și 182G de grăsime fiecare. Pentru $11.88 pe portie, această rețetă acoperă 88% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, brânză ricotta, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Bon Appetit are 89 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Pâine plată cu rucola, sparanghel și ouă prăjite, Salată de rucola cu Proscuitto crocant, parmezan și ouă prăjite, și Ouă prăjite și sparanghel cu parmezan.
Instrucțiuni
1
Așezați spanacul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Se presară cu apă. Cuptor cu microunde până la ofilire, aproximativ 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
3
Scurgeți, apăsând pe spanac pentru a elibera lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
4
Puneți spanacul, 1 cană de rucola, 1/2 cană de ulei și usturoiul în blender. Se amestecă până se formează piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Spanac
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați pesto într-un castron mic. Condimentează după gust cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Se amestecă 1/4 cană de apă caldă și miere într-un castron mic. Se amestecă drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Miere
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se lasă să stea până se spumează, aproximativ 10 minute.
7
Așezați făina și sarea grosieră în mixerul de suport prevăzut cu Atașament pentru cârlig de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
8
Adăugați 3/4 cană de apă caldă și amestec de drojdie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Drojdie
9
Se amestecă la viteză medie până când aluatul se reunește și se îndepărtează de părțile laterale ale bolului, adăugând mai multă apă cu linguri dacă este prea uscat, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
10
Ungeți vasul mare cu ulei. Formați aluatul în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Așezați în castron; întoarceți-vă la strat. Acoperiți cu plastic; așezați într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Așezați piatra de pizza sau foaia de copt în cuptor (dacă utilizați foaia de copt cu margini, foaia inversată, partea jantei în jos). Preîncălziți cuptorul la 260°.frământați aluatul în castron. Acoperiți și lăsați să crească din nou până la dublarea volumului, aproximativ 45 de minute. Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Formați fiecare porție în minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pizza Piatră
Bol
Cuptor
13
Așezați pe suprafața de lucru cu făină; acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
14
Presărați foaia de copt fără margini cu făină de porumb. Lucrând cu 1 bilă la un moment dat, întindeți aluatul pe suprafața făinoasă până la oval de 12x7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
15
Transferați pe foaie.
16
Întindeți 2 linguri de pesto peste aluat, lăsând o margine simplă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Aluat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
17
Presărați 1/4 de cartofi, 1/4 de sparanghel, 1/4 de porumb și 1/4 de mazăre peste pesto. Lingura trei 1-lingura dollops ricotta peste legume. Glisați pizza pe piatră; coaceți până când crusta devine maro aurie pe fund și în jurul marginilor, 10 până la 12 minute. Între timp, periați tigaia antiaderentă cu ulei; se încălzește la foc mediu. Crăpați 2 ouă în tigaie; gătiți doar până când albușurile sunt setate, dar gălbenușurile sunt încă curgătoare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Sparanghel
Cartofi
Brânză Ricotta
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Gălbenuș De Ou
Porumb
Ouă
Mazăre
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
18
Transferați pizza pe suprafața de lucru.
19
Așezați 2 ouă prăjite deasupra pizza. Împrăștiați parmezanul ras și frunzele de rucola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rucola
Parmezan
Ouă
20
Tăiați pizza în pene și serviți. Repetați cu aluatul rămas, pesto, cartofi, sparanghel, porumb, mazăre, ricotta și ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Cartofi
Brânză Ricotta
Aluat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată