Pâine plată cu Pancetta și sparanghel
Flatbread cu Pancettan și sparanghel ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pancetta, piper, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Pâine Plată Cu Pancetta, Mozzerella Și Sparanghel, Pâine plată cu Pancetta, Mozzarella și sparanghel, și Pâine plată de cartofi dulci cu brânză de capră și Pancetta.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti aluatul, combinați apa caldă și drojdia într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 1 cană de făină și 1/2 linguriță de sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.)
În timp ce aluatul crește, pregătiți toppingul.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați cimbru, pancetta și usturoi; saut 5 minute sau până când pancetta este crocantă. Se amestecă 1/8 linguriță sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 47
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Rulați aluatul într-un cerc de 10 inci pe o suprafață făinoasă.
Așezați aluatul pe o foaie de copt.
Întindeți toppingul uniform peste aluat. Aranjați sparanghelul peste topping; se presară cu mozzarella.
Coaceți la 475 timp de 10 minute sau până când crusta este aurie.