Pâine plată cu Pancetta și sparanghel

Pâine plată cu Pancetta și sparanghel
Flatbread cu Pancettan și sparanghel ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pancetta, piper, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Pâine Plată Cu Pancetta, Mozzerella Și Sparanghel, Pâine plată cu Pancetta, Mozzarella și sparanghel, și Pâine plată de cartofi dulci cu brânză de capră și Pancetta.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul, combinați apa caldă și drojdia într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 1 cană de făină și 1/2 linguriță de sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne o indentare, aluatul a crescut suficient.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
În timp ce aluatul crește, pregătiți toppingul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Încălziți o tigaie mică la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați cimbru, pancetta și usturoi; saut 5 minute sau până când pancetta este crocantă. Se amestecă 1/8 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
7
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
9
Rulați aluatul într-un cerc de 10 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Așezați aluatul pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
11
Întindeți toppingul uniform peste aluat. Aranjați sparanghelul peste topping; se presară cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
SparanghelSparanghel
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
12
Coaceți la 475 timp de 10 minute sau până când crusta este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista