Pâine plată cu două cartofi cu măsline și Feta
Această rețetă servește 30. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, aluat de pizza, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Salată de cartofi cu brânză Feta și măsline, Salată de cartofi la grătar cu Feta, fasole verde și măsline, și Salată grecească de cartofi cu brânză Feta, măsline Kalamatan și sos de Oregano.
Instrucțiuni
Puneți o piatră de pizza pe fundul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 40
Întindeți feliile de cartofi de copt pe o foaie mare de copt cu margini într-un singur strat.
Se periază cu ulei de măsline și se condimentează cu sare și piper negru. Răsturnați o altă foaie de copt cu margini deasupra primei și coaceți cartofii timp de aproximativ 5 minute, până când sunt fragede; transferați pe o farfurie. Repetați cu cartofii dulci, răsturnând foaia de copt deasupra și coaceți timp de 7 minute, până când sunt fragede.
Creșteți temperatura cuptorului la 500 și încălziți piatra de pizza timp de 30 de minute.
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, rulați și întindeți aluatul de pizza într-un dreptunghi de 10 pe 12 inci.
Transferați dreptunghiul într-o coajă de pizza cu făină și periați aluatul generos cu ulei de măsline. Aranjați feliile de cartof pe aluat și periați cu ulei de măsline. Se acoperă cu brânza feta și măslinele.
Glisați pâinea plată pe piatra de pizza fierbinte și coaceți timp de aproximativ 7 minute, până când se rumenesc și sunt crocante.