Pâine plată cu cartofi și ceapă
Această rețetă servește 6. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 302 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de aluat de pizza, făină de porumb, cartof roșcat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Pizza cu pâine plată cu cartofi aurii și ceapă caramelizată, Pâine plată cu cartofi și praz cu verdeață, și Cartofi Dulci Și Pâine Plată Brie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 450 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare din fontă la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți până devin aurii, 5 până la 7 minute.
Transferați ceapa într-un castron.
Adăugați cartoful, rozmarinul, sarea și piperul și aruncați; pune deoparte. Ștergeți tigaia, întoarceți-o cu susul în jos și presărați fundul cu făină de porumb.
Așezați aluatul pe o suprafață de lucru. Cu mâinile sau cu un sucitor, modelați ușor aluatul într-o rundă de aceeași dimensiune ca tigaia.
Așezați aluatul pe fundul tigaiei. Aranjați amestecul de cartofi uniform peste aluat, lăsând o margine de 1 inch.
Coaceți până când crusta se rumeneste, aproximativ 20 de minute. Feliați în pene.