Pâine Plată Algeriană

Pâine Plată Algeriană
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 187 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 12 și costă 57 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, apă, turmeric și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Arțar prăjită legume & Crispy Bacon Flatbread pentru provocarea Flatbread fabulos, Borek Algerian, și Garantita (Plăcintă Algeriană Cu Năut).

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, sarea și 2 linguri de ulei într-un castron mare. Se amestecă încet în apă până se formează un aluat moale. Dacă este necesar, adăugați mai multă apă 1 lingură la un moment dat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați, prăfuind cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Formați aluatul într-o bilă și acoperiți cu 2 linguri de ulei într-un castron. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să stea la temperatura camerei calde 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
3
Amestecați chimenul, boiaua, turmericul și restul de 1/4 cană de ulei într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
ChimenChimen
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Împărțiți aluatul în 12 bucăți egale și, păstrând bucățile rămase acoperite cu folie de plastic, aplatizați 1 bucată de aluat într-un disc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
2
Rulați discul cât mai subțire posibil (într-o rundă de 9 inci) pe o suprafață ușor făinată cu un diblu de lemn de 6 inci sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
3
Întindeți 1 linguriță de ulei condimentat pe aluat cu vârful degetelor, apoi rulați strâns într-un cilindru lung și înfășurați într-o spirală strânsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Transferați pe o foaie mare de hârtie pergament, apoi acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Faceți încă 11 spirale în același mod.
1
Lipiți o altă foaie de pergament pe o suprafață de lucru și pe ea întindeți 1 spirală de aluat într-o rundă de aproximativ 6 inci în diametru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
2
Încălziți o tigaie sau o grătar mare din fontă uscată la foc mediu până când este fierbinte, apoi gătiți pâinea plată, rotind o dată, până când este umflată și rumenită în pete, 3 până la 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine PlatăPâine Plată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pe o farfurie și acoperiți cu un prosop de bucătărie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4
Rulați și gătiți încă 11 pâini plate, stivuindu-le pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
1
Cape Mentelle Margaret River Chardonnay ' 05
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
1
* Pâinea plată este cea mai bună atunci când este proaspăt făcută, dar poate fi gătită cu 1 zi înainte, apoi răcită și păstrată, învelită în folie, la temperatura camerei. Reîncălziți (în folie) într-un cuptor de 350 litri F sau într-un abur aproximativ 10 minute.* Spiralele de aluat pot fi rulate (dar nu fierte) cu 1 zi înainte și răcite, stratificate între foi de folie de plastic, apoi înfășurate strâns, pe o foaie de copt. Aduceți la temperatura camerei înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista